UCHWAŁA NR 33/11
ZARZĄDU POWIATU W KOSZALINIE
z dnia 25 maja 2011 r.
w sprawie powołania Zespołu Zarządzającego Projektem „SENIOR CUISINE – Doskonalenie zawodowe pracowników socjalnych w zakresie prawidłowego żywienia seniorów w instytucjach opiekuńczych”.
Na podstawie art. 35 ust. 2 ustawy z dnia 5 czerwca 1998 r. o samorządzie powiatowym (Dz. U. z 2001 r. Nr 142 poz. 1592, z 2002 r. Nr 23, poz. 220, Nr 62, poz. 558, Nr 113 poz. 984, Nr 153 poz. 1271, Nr 200 poz. 1688 i Nr 214 poz. 1806, z 2003 r. Nr 162 poz. 1568, z 2004 r. Nr 102 poz. 1055, Nr 167 poz. 1759, z 2007 r. Nr 173, poz. 1218, z 2008 r. Nr 180, poz. 1111, Nr 223, poz. 1458, z 2009r. Nr 92, poz. 753, Nr 157, poz. 1241, z 2010 r. Nr 28, poz.142 i 146, Nr 40, poz. 230, Nr 106, poz. 675,) uchwala się, co następuje:
§1. Powołuje się Zespół Zarządzający Projektem „SENIOR CUISINE – Doskonalenie zawodowe pracowników socjalnych w zakresie prawidłowego żywienia seniorów w instytucjach opiekuńczych”, zwanego dalej Projektem, w składzie:
1) Ewa Paprocka – Palkowska – Dyrektor Domu Pomocy Społecznej im. Anselma Alojzego Młodzika w Parsowie,
2) Katarzyna Sadowska – Kierownik Zespołu Pomocy Instytucjonalnej oraz Wsparcia Dziecka i Rodziny w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie w Koszalinie,
3) Irena Kuchmecka – Główny Księgowy Domu Pomocy Społecznej im. Anselma Alojzego Młodzika w Parsowie.
§2. Na Przewodniczącego Zespołu Zarządzającego Projektem wyznacza się Panią Ewę Paprocką – Palkowską.
§3. Do podstawowych zadań Zespołu Zarządzającego Projektem należy:
1) opracowanie planu działań,
2) realizacja, koordynowanie i monitorowanie Projektu.
§4. Obsługę administracyjną Zespołu Zarządzającego Projektem zapewnia Dom Pomocy Społecznej im. Anselma Alojzego Młodzika w Parsowie.
§5. Wykonanie uchwały powierza się Przewodniczącemu Zespołu Zarządzającego Projektem.
§6. Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
Strona internetowa została dostosowana do standardu WCAG 2.0 dzięki dofinansowaniu Ministerstwa Administracji i Cyfryzacji.